Zoiets gebeurt alleen in films, toch?

Kika Run voor Delano

Delano steekt de draak met me!

 

Dit is een van de meest bijzondere tekens die mijn dochter en ik samen hebben gekregen van mijn lieve zoon Delano die ons 2 jaar en 2 maanden geleden is ontnomen, op nét 18 jarige leeftijd, na een gevecht van 5 jaar tegen leukemie. Hij stak lekker vaak de draak met me, en ik mekker steeds dat ik dat zo mis; het dollen en het heerlijk samen lachen.

Mijn overleden kind geeft me tekens
 

Twee daagjes weg


Samira en ik gingen donderdag twee daagjes weg, en toen we dat vorig jaar deden kregen we zoveel uitzonderlijke overduidelijke tekens van Delano We werden zelfs opgesloten in een donkere verlaten ontbijtzaal ! Ook met alle feestdagen krijgen we evidente megabijzondere tekens (zie ook Valentijnscadeaus uit de hemel) maar nog nooit zoiets als dit. (Delano is zo heerlijk vindingrijk!)
 

Enthousiast


Wij wonen in Alkmaar maar vorige maand kwam ik voor het eerst in Den Bosch samen met mijn man. Een maand later, gingen Sam en ik samen twee daagjes weg, met zn drieën; Delano’s grote foto mee in de auto en op de hotelkamer. Op donderdagavond noemde ik nog tegen Sam op, dat ik het zo mis dat Delano altijd zo heerlijk de draak kon steken met me. De volgende ochtend merkten Sam en ik enigszins bezorgd op dat we nog geen teken van Delano hadden gehad. Even later vertrokken we naar Den Bosch. We parkeerden bij toeval in dezelfde garage als de maand ervoor met Kees, dus ik zei “Oh, hier ben ik ook met papa geweest”. We liepen een winkel in waar ik schoenen had gekocht dus ik zei “Oh, hier ben ik ook met papa geweest”. We liepen langs een cafeetje, en ik zei “Hier ben ik ook met papa geweest” en zo nog een paar keer. Ik zag mijn dochter wel fronsen, maar was gewoon wat enthousiast,,,
 

We schrokken ons wild

Op een gegeven moment liepen we een winkelstraat in en een voorbijgangster kijkt mij in het passeren recht in mijn ogen aan en zegt met een verdraaide stem tegen mij: “Oh, is papa hier ook geweest?”

Wij schrokken ons wild en ik dacht bij mezelf: niet omkijken. Maar ik deed het toch. De vrouw liep door, omgedraaid. Ze keek me nog steeds aan en had een rare grijns op haar gezicht. Sam en ik kregen allebei kippenvel van de gebeurtenis. Het was een heel normale, doorsnee uitziende vrouw, maar de situatie was allesbehalve dat. Mijn dochter en ik stonden te shaken en moesten even tot ons door laten dringen wat er nou precies gebeurd was:

DELANO!!!

Delano strak de draak met me!! Het was ook precies de ‘vervelende’ (liefste) grijns die Delano ons altijd schonk. Het was maar goed dat mijn dochter erbij was, want ik dacht in eerste instantie aan mijn eigen vader en begreep er niets van. Tot Sammie met lichtjes opgetrokken wenkies zei: “Mám, wat zeg je nou al de hele tijd?”

Oow, oeps! Ja, DD zou me hiermee zeker voor de gek houden. Typisch onze Delano!
 

Zoiets gebeurt alleen in films

Als ik er aan terugdenkt ben ik er nog steeds ondersteboven van. Want zoiets gebeurt alleen in films, toch? Als ik het niet zelf meegemaakt had, zou ik het ook niet geloven, maar het is toch echt gebeurd.
Hóé dan?!
 

Opnieuw laat DD iemand wat tegen me zeggen: Wonderlijke tekens uit de hemel, zie: Humor uit de Hemel

Ik heb Schilderijen tijdens Delano’s gevecht gemaakt

 Goed nieuws: op 10 juni 2022 organiseerde DD’s voetbalclub Kolping Boys alsnog een Kikarun speciaal voor Delano en daarmee is meer dan 5.000 euro opgehaald plus 23 cent (23 het mooiste getal: DD’s geboortedag

 

 

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x