Wat is dat toch met Fortnite?

 

Fortnite?! Teken van Delano

 

Ter contextuele info: Delano was natuurlijk vaak aan bed gebonden en zonder te klagen verlegde hij zijn interesses van met vrienden voetballen of gewoon lekker chillen naar gamen. Fortnite is een van de games die hij graag met zijn vrienden speelde.

dec 2019, 5 maanden zonder de liefste zoon Delano

 

Gegevens herstellen

 

Mijn mobiel was stuk gevallen. Daarom moest ik een nieuwe aanschaffen. Na alle apps en gegevens handmatig geïnstalleerd te hebben zag ik dat er af en toe pixels misten. Dus voor de zekerheid besloot ik um toch maar om te ruilen voor een andere. Voordat ik dat mobiel ging wegbrengen maakte ik een back-up zodat ik alles straks niet allemaal weer opnieuw handmatig hoefde te installeren.

Zo gezegd zo gedaan. Mijn nieuwe mobiel opgehaald en weer thuis kon ik voor de optie ‘gegevens herstellen’ kiezen. Zie wat ik toen te zien kreeg !! 

Kijk rechtsonder

Fortnite op mijn mobiel teken van Delano Rotteveel
Fortnite op mijn mobiel

‘Fortnite installer’ hoezo?! Ik heb nog nooit Fortnite gespeeld, laat staan geïnstalleerd op mijn mobiel!

Een wirwar van emoties flitste door me heen, variërend van verwarring tot verbijstering tot blijheid, verdriet en dankbaarheid. Enorme dankbaarheid aan Delano, en trots dat hij dit voor me kan doen en niet aflatende liefde.

 

2,5 jaar later Fortnite?! Teken van Delano

 

En hier dacht ik direct weer aan afgelopen dinsdag (31 mei 2022, precies 1 week na mijn verjaardag dus een verlaat verjaarscadeau). Ik had namelijk afgesproken met Monique die in de Mare woont. Ik ga altijd overal met de auto heen. Niet dat ik nou zó lui ben maar ik heb gewoon een hekel aan fietsen (behalve dat ik fietsen zwaar irritant vind, zit het zadel ook altijd beroerd en laat zwarte vlekken achter, je komt bezweet aan op de plek van bestemming, ik krijg traanogen van de wind, en laatst kwamen mijn broekspijpen ook nog es tussen de ketting. (Mountainbiken daarentegen over schansen en andere obstakels vind ik dan weer wel hartstikke leuk, bij mooi weer.)) 

Dus ik wil mijn autosleutels pakken. Sleutelbos kwijt. En ik was al niet echt op tijd, dus ik besloot dan toch maar met de fiets te gaan. Mijn fietssleutel zit ook aan mijn bos, dus ik moest op Delano’s fiets. Dat vond ik wel fijn. Op het fietspad richting de Mare kom je rare hobbels in de weg tegen, waar ik vroeger met Delano voorop in het zitje altijd overdreven hobbelend overheen fietste en een zelfverzonnen liedje bij zong “schommelen op de fiets”. In mijn hoofd zong ik opnieuw dit liedje en dacht aan DD.

Vlak daarna fietst een jongen van een jaar of 12/13 me tegemoet en roept in het voorbijgaan naar me: “Mevrouw, speelt u ook Fortnite?”

Hahaha! Waarom zou een jongen dat juist aan mij vragen? Hoezo?

Dankje Delano! Dat je me nog steeds tekens geeft. Dat je nog steeds bij me bent

 

Niet nogmaals kwijtraken

Ik ben de afgelopen 3 jaar steeds bang gemaakt dat de tekens van Delano toch echt wel minder zouden worden. Laatst heeft iemand dat ook naar me gestuurd via Facebook-chat. Wellicht wil DD me hierdoor laten zien dat hij nog steeds bij ons is en bij ons blijft en dat ik niet zo bang hoef te zijn dat ik hem nogmaals kwijt moet raken.

De realiteit is, je bent bij, in en om mij

 

Klik hier: Een heel bijzonder screenshot van Delano 

Lees ook: DD waakt over Sam (en geeft een reeks tekens)

Kikarun speciaal voor Delano

Op vrijdag 10 juni 2022 is er een Kikarun voor Delano en andere getroffen kinderen gehouden bij zijn voetbalcluppie Kolping Boys en werd er ruim 5000 euro opgehaald terwijl het streefbedrag 2323 euro was