Tekens op verzoek

Teken van DD op mijn verzoek

Zo bijzonder! ik heb een teken op verzoek gekregen van de allerliefste zoon ooit: Delano, die zo zijn best doet om ons te troosten en gerust te stellen dat hij echt nog steeds bij ons is.

Sam vertelde dat ze thuis tv kijkend op de bank zat toen het gele knijpballetje van Delano, dat op het kastje naast haar lag, uit het niets begon te rollen en op de grond viel! Sam was shocked, in de war en idioot blij.

Ik wilde ook een teken

 

Ik werd hier heel blij van, en wilde ook zo graag een teken. Maar ik dacht hier ligt geen bal, dus wat kan hij dan op de grond gooien. Ik keek DD’s kamer rond, en zag zijn rode Angry Birds poppetje op zijn bureaukast staan. Die is wel geschikt toch? dacht ik en zette hem op de hoek van Delano’s kastje neer,  duwde een paar keer stevig tegen de kast en het poppetje viel niet om. 

(Delano heeft dat Angry Birds poppetje ooit van me gehad, daar kan je van die Pez-snoepjes indoen en als je dan het hoofd naar achteren duwt komt er zo’n snoepje uit. Dat vond ik leuk, was voor mij jeugdsentiment.)

Whatsapp-gesprek met Sam (Sam leest inmiddels over de typefouten heen en begrijpt het evengoed wel (succes)):

Teken op verzoek
 

Teken op verzoek van mijn overleden kind

Vervolgens vroeg ik aan Delano of hij alsjeblíeft het poppetje wilde omgooien. Omdat ik ook zo graag een teken van hem wil, omdat ik hem zo onmogelijk erg mis. Ik ging slapen en toen ik wakker werd stond het poppetje er nog. Ik vroeg het nogmaals met klem aan Delano (smeekte eigenlijk gewoon). 

Nou hebben Sam en ik de hele dag door whatsapp-contact en wij vertellen elkaar alles. Dus uiteraard vertelde ik dit ook aan Sam.

Ze keken me aan of ik gek geworden was

 

’s Middags kwam Ineke koffie drinken en we gingen buiten zitten. Toen ze weer naar huis ging liep ik langs Delano’s kamer om Ineke’s jas te pakken en ik viel flauw. Ik begon heel hard “O my God” te roepen en Ineke en Kees keken mij aan of ik gek geworden was. Dat was ik ook eventjes op dat moment want

Delano Rotteveel mijn zoon gooit op verzoek een poppetje om

DD Delano Rotteveel geeft tekens

DD Delano Rotteveel mijn kind

Het Angry Birds poppetje van Delano lag op de grond! En nog ver ook van waar het had gestaan! Dit is toch niet normaal! Ik hou zoveel van Delano ik ben hem zo verschrikkelijk dankbaar. Hij doet zoveel moeite, is zo enorm lief!

Dankje DD
 
DD heeft nog meer tekens op verzoek gegeven, to be continued

Ik heb Schilderijen gemaakt tijdens het gevecht van mijn liefste Delano

Twee jaar hebben we het overgeslagen. Maar dit jaar hebben we voor het eerst weer Sinterklaas gevierd. Met cadeaus en gedicht voor Delano : Eerste keer Sinterklaas vieren

 

Wie zijn wij: 

Stukje over ons in de Linda

Dit gebeurt alleen in films, toch? Maar mijn dochter en ik hebben het écht meegemaakt tijdens onze 2 daagjes weg samen. Niet te filmen.

Ik krijg niet alleen Wonderlijke tekens maar ook humor uit de hemel

Kikarun speciaal voor Delano

Op vrijdag 10 juni 2022 is er een Kikarun voor Delano en andere getroffen kinderen gehouden bij zijn voetbalcluppie Kolping Boys  

Naar aanleiding daarvan zijn er in twee verschillende kranten artikelen over Delano verschenen. In het Alkmaars Nieuwsblad: veel te vroeg overleden Delano Rotteveel | Al het nieuws uit Alkmaar (rodi.nl)

En voor de abonnees van het Noordhollandsch Dagblad: Delano was sociaal, competitief en lief. Hij werd maar achttien. Bij zijn voetbalclub zijn ze hem nooit vergeten. ’Hij probeerde toch elke wedstrijd nog mee te pakken’ | Noordhollands Dagblad