Screenshot van teken van Delano

Ik wil bij Delano zijn, dag en nacht

 

Omdat ik dichtbij mijn kind, mijn liefste 2 weken overleden zoon Delano wil zijn, overdag maar ook ’s nachts, ga ik zo vaak mogelijk naar hem toe. Gewoon bij hem zitten, verder niets. Maar omdat St. Barbara om 16.30 uur dichtgaat moet ik ’s avonds over het hek klimmen om toch bij hem te zijn. 

 

Ga je met me mee?

 
 

Bij Delano zijn, ook 's nachts op de begraafplaatsDelano geeft me bijna onophoudelijk tekens dat hij bij ons is. Hij heeft ook hele duidelijke tekens aan Karin gegeven, hij kent haar goed. Karin ‘spreekt er schande van’ dat ik steeds om een teken aan DD vraag (zeur) En dat mijn allerliefste DD dat dan nog geeft ook. Maar wij waren twee handen op één buik, kunnen niet zonder elkaar, dus ik kan dat niet laten. En ik heb ook niet de indruk dat Delano het erg vindt. Maar dat hij júíst bij ons wil zijn.

 

 

  

Ik mis jou

Toen ik bij Delano vandaan ging heb ik ‘misschien’ wel gevraagd of hij met me mee naar huis ging. Maar ik zeg er standaard bij dat als Delano iets anders moet doen of ergens anders heen moet, hij dat natuurlijk moet doen, want ik wil dat DD zich gelukkig voelt, dan voel ik me ook beter.

 

 

 

 

Whatsapp gesprek over de tekens die DD geeft

Toen ik net op de fiets wilde stappen videobelde Karin. Eigenlijk neem ik nooit op en dat weet Karin, maar dit keer wel. Vooral omdat ik toevallig net zag dat de telefoon overging, want mijn geluid staat altijd uit.

Al kletsend met Karin fietste ik in het donker naar huis.

 

Lichtje ging mee

 
 Op een gegeven moment vroeg Karin wat dat lichtje steeds naast mijn hoofd was. Ik keek om me heen en zei: “een lantaarnpaal”. Karin antwoordde dat ze heus wel wist hoe het schijnsel van een lantaarnpaal eruit zag en dat dat dit niet was. Het was een lichtje dat al vanaf de begraafplaats met me meeging. Ik zag niks.
 
 
 
 
 
 
 
 

Eenmaal thuis stuurde Karin me een screenshot van ons videogesprek. En als je goed kijkt zie je inderdaad een lichtje bij mijn gezicht!

 

Delano is bij me!

 

Delano is 's nachts bij me

Dit is het lichtje uitvergroot
 
 
DELANOOOOOOOO ik hou zo fking abnormaal veel van jou, dat gaat niet over, dat is onmogelijk
 
 
 
 
 
 
 
Screenshot Delano fietst met me mee Screenshot teken Delano fietst met me mee
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Het whatsapp-gesprek gaat verder over een ander teken dat ik ook gekregen heb, op verzoek
 
 
 
 
 
 

Whatsapp gesprek over teken van Delano

Screenshot van real life teken lichtje van Delano

 

 

Nadat ik ‘het licht had gezien’ ging ik meteen googelen naar klein lichtje en ik las dat mensen dat met het blote oog vaak niet kunnen zien, behalve wanneer je een medium bent bijvoorbeeld, maar dat je zulke lichtjes wel door een camera kunt waarnemen. Dat verklaarde meteen waarom ik zelf niets had gezien op de fiets. Ik heb maandenlang in DD’s kamer geslapen, dus toen ik in zijn bed lag en niet kon slapen, zei ik tegen DD dat ik hem zo miste (zoals 1000x pr dag) en ging ik vragen of Delano bij me was en ondertussen in het donker om me heen filmen. Wat ik toen zag maakte me zo blij.

zie video opname.

 

Een maand later

 

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x