Wat ik meteen had willen weten

Van alle dingen die ik zo snel mogelijk had willen weten na het ergst denkbare ooit, vér boven al het andere is dit: Je kind is bij je en blijft bij je; Het is niet definitief. En je kind zoekt contact met je door je tekens te geven. 

En ook, je kind  blijft dat ook doen. Ik las eerst dat je kind na 7 dagen weg /door moet. Later las ik dat je kind na ongeveer een jaar weg moet. Dikke BS. Mijn kind is nu 2,5 jaar geleden van ons afgepakt / overgegaan, en hij geeft nog net zo vaak tekens als in het begin. Hij blijft ons geruststellen dat hij nog steeds vaak bij ons is. 

Bovendien, waar zou je kind heen moeten dan? Je kind wil juist heel graag bij jou zijn, en natuurlijk leuke dingen doen, en dat kunnen ze ook. Maar wanneer ze bij jou willen zijn, zijn ze bij jou.

En laat je ook niet gek maken dat je niet teveel tegen je kind mag praten omdat je je kind dan hier zou houden terwijl hij naar het licht moet, dat is ook zo’n angstaanjagende veronderstelling. Je kind vindt het juist fijn als je tegen hem praat (aldus mijn lerares van HemelsWijs, de mediumschool waar ik het eerste deel van de opleiding Mediumschap heb gevolgd.)

En wat ik ook een beangstigend idee vond was dat iemand zei dat hun ziel/energie één werd met alle andere energieen. Ik was bang dat DD zijn DD-heid zou verliezen, zijn karakter en humor. Maar uit de tekens die wij krijgen blijkt dat hij nog steeds op dezelfde manier als anders de draak met ons steekt en dat hij nog steeds zo sociaal is als altijd en nog steeds zijn heerlijke humor heeft. En niet te vergeten: nog steeds zo’n doorzetter is.