Delano is bij zijn vrienden

 

17 december 2019
DD kliert met Dean's prijzenkast
DD steekt opnieuw de draak met Dean en zijn prijzenkast

Delano is bij Dean

 

Dean is ’s avonds op zijn kamer nog even tevreden zijn prijzenkast netjes aan het maken. De prijzenkast waar DD altijd lekker de draak mee stak. Hierin staat onder meer een teamfoto van DD en Dean samen, bij hun voetbalcluppie Kolping Boys, zodat Dean op dat moment (extra) aan Delano denkt. 

 

Best apart

 

Dean neemt nog snel een douche voordat hij gaat slapen. Wanneer hij terugkomt is de foto omgevallen tegen het deurtje van zijn prijzenkast aan. Dus Dean denkt ‘kan gebeuren’ al vindt hij het best apart omdat de foto in een speciale houder zit, met twee opstaande kanten, waardoor de foto al jaren stevig staat. Maar goed, Dean zet de foto weer rechtop, zijkantjes extra gecheckt zodat ie niet meer kan omvallen, sluit de deurtjes en gaat naar bed. 

 

Delano hou op met fokken

 

Zodra Dean lekker ligt, en een beetje weg begint te soezen, hoort hij de foto weer tegen de deurtjes aanvallen. ‘Dit kan niet!’ schiet door Dean’s hoofd ‘Delano hou op met fokken’ denkt hij en moet lachen. Hij voelt DD, zijn vriend, zijn ‘bro’, bij zich; Dit is precies hoe hij DD kent. Onze DD die ons zo lekker vervelend voor de gek kon/kan houden! Nu is Dean aan de beurt met zijn prijzenkast hahahaa! (Vervelend joch (love you so much DD))

 

whatsapp met Dean over DD
whatsapp met Dean over DD
 
 
 

DD is bij Joyce

 
Na het gebruikelijke whatsapp’verkeer’: “Ben je thuis?”  “Nee”
Even later aanbellen: “Hoi, kan ik binnenkomen?” ‘Nee”
Naar binnenstappen en op eisende toon ‘vragen’: Heb je chocola?” “Nee”
 

Weg chocola

 
Oké, Joyce stevent vastberaden op mijn provisiekast af en voordat ik het weet zit ze smakelijk mijn bonbonbloc-voorraad en mijn ferrerorocherdoos leeg te kauwen op de bank. Ik moet meteen aan DD denken, die flikte dat ook altijd. Weg chocola. Verstoppen heeft weinig zin want ze spitten al je kasten uit en dan moet je de zooi nog opruimen ook.
 

Gezellig

 
Maargoed, Joyce kwam dus gezellig een avondje chillen. Over van alles gepraat en natuurlijk over DD.
Toen Joyce midden in de nacht naar huis ging, en haar oortjes in wilde doen, vielen die oortjes. Oké dat kan een gevolg van de overdosis chocola geweest zijn? Joyce klikt een spotify playlist aan, drukt op shuffle en zegt dan flabbergasted: “Iris! Luister hoe dit nummer heet!?!” 
 

AU DD ! 

 
Het nummer heet Au DD!!!!!!! Hoe dan weer?! En hoe toepasselijk!
Ik reageerde wat lauw want ik dacht ja dat zal wel in Joyce haar eigen playlist staan. Bovendien denk ik altijd in eerste instantie (mega-irritant) : ’toeval’. Maar het bleek niet Joyce haar playlist te zijn. Dan was het natuurlijk alsnog speciaal geweest dat dit nummer juist kwam toen ze bij ons vandaan zou gaan en we lekker over DD hadden gekletst, maar nu is het wel héel bijzonder, omdat het een willekeurige playlist van spotify was, en een compleet onbekend nummer. Franstalig ook nog es, daar luistert geen hond naar (in elk geval van DD’s vrienden niemand haha)

Delano is bij Tim

Tim parkeert in Amsterdam
Tim parkeert in Amsterdam

Van alle lantaarnpalen en parkeerplekken die er zijn in Amsterdam, parkeert Tim precies hier.

 

DD is bij Tim K. (TK) en Thijmen K. (TK)

5 augustus 2020

Tim K. en Thijmen K. rijden uit hun werk naar huis, achter deze auto.

Whatsapp-gesprek met Tim
Whatsapp-gesprek met Tim

En op diezelfde dag tilt Tim een pallet  op waarop de onderkant DD ingekrast staat. Zo heerlijk dat DD ook tekens aan zijn beste vrienden geeft.

Zie ook DD reist mee met Joyce